Tales de Mileto va nèixer a Mileto al 630 a.C i va morir al 545 a.C.
Encara que va estudiar lleis i va participar en la política de Mileto a la seva juventud i la seva felicitat per apendre els conceptes matematics. El seu coneixement dels calendaris, el va servir per aplicar la astronomia a la majoria de la vida quatidiana.
Aristarc (clica Aristarc per més informació) va ser un astrònom i matemàtic grec que va néixer a Grècia el 310 aC i va morir a Egipte el 230aC.
Ell es la primera persona, que proposa el model heliocèntric del Sistema Solar, col·locant el Sol, i no la Terra, en el centre de l'univers. Ell va crear això perquè en aquella època la gent deia que la Terra havia de ser el centre de l'univers.
Hiparco de Nicea va ser un astrònom, geògraf i matemàtic grec. Va néixer al voltant de 190 aC i va morir a 120 aC. És un dels astrònoms més coneguts de l'antiguitat. És inventor de l'astrolabi i va crear el primer catàleg d'estels de la història. Es creu que va viure durant el segle II aC. I també se sap que va néixer a Nicea l'actual Turquia.
Va comparar la posició de les estrelles del seu temps amb els resultats obtinguts un segle i mig abans per Timocharis.
En Nicoalu Copèrnic va ser un astrònom polonès que va néixer l'any (1473 - 1543), va ser conegut per la se va teoria que era la heliocèntrica. Després de molt de treball i investigacions va arribar a la teoria que no es el sol que gira al voltant de la terra, sinó al revés.
Galileo Galilei va néixer a Pisa el 15 de febrer de 1564 i va morir el 8 de gener de 1642 va ser un físic, matemàtic, i filòsof va ser important en la revolució científica. Va millorar el telescopi i l'observació astronòmica, va donar suport a la teoria heliocèntrica de Nicolau Copèrnic. Se li ha dit moltes vegades el pare de la ciència, la física i de l'observació astronòmica.
En Johannes Kepler va ser un astrònom famós a finals del segle XVI i principis del segle XVII. Va néixer el 27 de desembre del 1571 a Weil der Stadt, Alemanya. És conegut per les seves 3 principals lleis de l'astronomia, dos de les quals són de l'any 1609 i l'altre és de l'any 1918.